Over ons

marcel

 Marcel Boertien

Voorzitter

Email: marcel@kolkakker.nl

Ik zit in de BC omdat ik het belangrijk vind om mee te praten over wat er met de buurt kan gaan gebeuren. Door de lichamelijke beperkingen van mijn vrouw en mijzelf heb ik zelf ervaren welke problemen kunnen ontstaan als je ouder wordt of een beperking krijgt. Wij wonen in een aangepaste woning en willen hier graag blijven wonen.

Ons huis is ook genomineerd om vervangen te worden. Daarom wil ik me voor mijn gezin en mijn buurtbewoners inzetten om voor iedereen een fijn thuis in de buurt te houden. Huizen zijn maar stenen. Het gaat om de bewoners die gezamenlijk de buurt maken tot wat hij is. Dus ik wil goed luisteren naar wat er leeft en speelt en dat mee laten wegen in wat er kan gaan gebeuren met onze buurt.

Ik zou graag zien dat iedereen krijgt wat hij/zij wil, al is dat niet gemakkelijk. Betaald werk zit er voor mij niet meer in, maar door bezig te zijn met het project en vooral mijn buurt heb ik het gevoel dat ik me toch nuttig bezig ben en mijn bijdrage aan de maatschappij doe.

 

 tinekeTineke Hoekstra

Secretaris

Email: tineke@kolkakker.nl

Wat was ik blij dat ik in de Kolkakkerbuurt  mocht gaan wonen. Het ziet er zo knus uit! Een type huis dat ik zo mooi vind! Maar eigenlijk vooral de mensen in de buurt zorgen ervoor dat ik hier niet meer weg wil. Vanaf dag 1 heb ik het gevoel dat ik er al jaren woon. Het voelde direct heel vertrouwd. Ik ben verwelkomd door de buren. Mijn vensterbank stond meteen vol met plantjes. Dat typeert echt de mensen in mijn omgeving.

Nu, na drie jaar, voel ik mij erg verbonden met de mensen in mijn buurtje. Ik wil dat niet kwijt. Daarom vind ik het plan waar wij samen als buurtgenoten aan gewerkt hebben zo’n goed plan. Misschien een nieuw huis, maar ik kom nog steeds dezelfde mensen tegen en ik weet zeker dat  alles wat ik hier heb en beleef dan nog steeds heel vertrouwd zal zijn.

 

rosieRosie Elbrecht

Algemeen bestuurslid

Email: rosie@kolkakker.nl

Ik ben Rosie Elbrecht, 50 jaar en woon sinds 6 jaar met veel plezier aan de Kolkakkerweg.
Ik vind het belangrijk dat er goed op wordt gekomen voor de belangen van de bewoners en dat ook de individuele bewoner goed tot zijn recht komt.
Ik vind het proces zoals het tot nu toe gegaan is binnen de Kolkakkerbuurt een mooi proces waarin iedere bewoner goed gehoord is. Er is met zoveel mogelijk mensen rekening gehouden en er zijn goede oplossingen gekomen voor die situaties die niet pasten in de reguliere plannen.

Ik hoop met u/jullie mee te werken aan eenzelfde proces rondom de nieuwbouw waarin de belangen van alle bewoners goed gehoord worden en er goede oplossingen komen waar eventuele knelpunten zijn. Met als doel dat straks iedereen weer met veel plezier in de Kolkakkerbuurt woont.

 

hennie

Ik ben Hennie Hardeman en woon met mijn partner Geurt, de afgelopen 15 jaar, met veel plezier aan de Kolkakkerweg.

Sinds kort ben ik lid van de bewonerscommissie Kolkakker. Ik denk dat er nog veel te doen is voor de bewonerscommissie en hoop daar een positieve bijdrage aan te kunnen leveren.

Straks gaan wij als één van de eerste weer terug verhuizen naar ons gerenoveerde huis en we hebben er erg veel zin in.

 

Echter moet er nog veel gebeuren in de wijk. We starten straks met fase twee en de komende jaren zijn ook fase 3,4 en 5 aan de beurt. Nog genoeg te doen dus.

Op deze manier wil ik mij namens en voor de bewoners van de Kolkakkerbuurt inzetten om zo tot een mooi eindresultaat te komen.