Nieuws uit de Kolkakkerbuurt

2 oktober | Binnen- en buitenwerk
Bij de eerste vier blokken (zie onder) worden in oktober binnenwanden geplaatst en stucwerk wordt aangebracht in woningen en kelders. Verder wordt gewerkt aan de plafonds en gestart wordt met het tegelwerk van badkamer en toilet. Aan de buitenzijde worden nieuwe kozijnen geplaatst en isolatie wordt aangebracht met de gezaagde steen. In oktober wordt ook gestart met de tweede bouwstroom (een tweede set van vier blokken woningen).

10 oktober | 17 gerenoveerde woningen te huur
Vanaf 10 oktober staan worden 17 woningen aan de Kolkakkerweg te huur aangeboden. Deze worden komend half jaar opgeleverd nadat ze gerenoveerd zijn. Meer informatie is elders op deze website te vinden. Reageren kan via de website van www.huiswaarts.nu

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *