De komende jaren wordt de Kolkakkerbuurt in vijf stappen vernieuwd.

De komende jaren wordt de Kolkakkerbuurt in vijf stappen vernieuwd. De eerste stap is de renovatie van 50 woningen aan de Kolkakkerweg. Het resultaat is dat de Kolkakkerbuurt een tuindorp is en blijft waar ook in de toekomst veel mensen met plezier kunnen blijven wonen. De huidige bewoners kunnen in hun woning blijven wonen totdat de wijkvernieuwing start en krijgen als men wil verhuizen voorrang bij het kiezen van een nieuwe woning.

In februari en maart zijn er meedenkavonden geweest voor de oorspronkelijke huurders uit de Kolkakkerbuurt. Vanavond wordt het resultaat van deze meedenkavonden gepresenteerd aan de rest van de wijk. De renovatie gaat van start in mei en duurt ongeveer een half jaar.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *