Meedenken over renovatie, presentatie op 4 april

Een grotere badkamer? De wasmachine in de keuken of moet hij juist in de berging? Wat doen we met de keuken? Over dit soort vragen hebben we ons als bewoners van de Kolkakkerweg en de architect, de afgelopen maanden gebogen. Op drie druk bezochte meedenkavonden zijn we stapsgewijs gekomen tot een goede indeling van de woning. home-aruna

Tijdens de eerste meedenkavond konden we aangeven wat er goed is aan de woning en wat er kan worden verbeterd. Bewoners konden dit vertellen maar ook noteren op plakbriefjes. Aan het eind van de avond waren de panelen vol met allerlei opmerkingen, wensen en aandachtspunten.

Hiermee is zijn de architecten hard aan de slag gegaan en hebben op de 2e avond verschillende indelingsopties van de woningen laten zien. Sommige bewoners zagen direct hun favoriete indeling maar er waren ook nog onderdelen die konden worden verbeterd. En het bleek ook dat er verschillende indelingen nodig zijn om de gerenoveerde woningen aan te laten sluiten op de wensen van de bewoners. Dus werden in onderling overleg verschillende indelingsopties per woning gemaakt.

Deze opties hebben we uitgewerkt en op de 3e avond besproken. Na goedkeuring van deze opties hebben de bewoners hun voorkeur mogen uitspreken voor de indeling van hun eigen woning. Al deze mogelijkheden per woning laten we graag zien aan andere buurtbewoners, omwonenden en andere belangstellenden uit de buurt. Daarom houden we op 4 april een open avond in Ons Huis, Taborkerk aan de Prinsesselaan 8. De avond start om 19.30 uur.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *