Jaarvergadering Bewonerscommissie Kolkakker

Op 15 januari 2018 was de jaarvergadering van de Bewonerscommissie. Er waren zo’n 20 mensen aanwezig in de Kolk. De eerste drie kwartier van de vergadering hebben we besteed aan het doornemen van het jaarverslag, het financieel verslag en de vragen hierover. Het financieel verslag was vooraf al goedgekeurd door de kascommissie. Tijdens de jaarvergadering is gezocht naar een kascommissielid voor komend jaar, en gevonden. Op het jaarverslag waren geen aanvullingen of wijzigingen, en dus hebben we het verslag gelijk met elkaar vastgesteld. Na het officiële gedeelte van de vergadering hebben we met elkaar nog een drankje gedronken, waarbij er uitvoerig gepraat werd over de renovatie die eraan komt. Maar ook het onderwerp ‘Hoe is het om te wonen in een andere wijk?’ kwam uitgebreid aan bod door degenen die al verhuisd zijn. Een aantal bewoners kan niet wachten om terug te keren, zo gehecht als ze zijn aan de buurt. Het was al met al een gezellige avond.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *