Hoe staat het met de renovatie?

Op 17 januari kregen we een presentatie van de partijen die in de race zijn voor de renovatie. Vorig jaar zijn 8 aannemers aangeschreven waarvan er uiteindelijk twee partijen een presentatie hielden. Aanwezig waren medewerkers van Woonstede en leden van de Bewonerscommissie. Waar tijdens de gesprekken goed op is gelet is de manier waarop men bewoners vooraf betrekt bij de renovatie. De partijen worden ook beoordeeld op kosten, planning en communicatie. De verwachting is dat begin februari een aannemer bekend is. Daarna gaan aannemer en Woonstede aan de slag met het maken van een begroting, een planning etc. Naar verwachting kan in maart een eerste meedenkavond met terugkerende bewoners worden gehouden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *