Samen voor een veilige buurt

Onlangs is een WhatsApp groep gestart voor de Kolkakkerbuurt. Op deze manier houden we samen de buurt in de gaten en maken deze veiliger door verdachte situaties te melden. Een mooie aanvulling hierop is een buurtpreventieteam. Een buurtpreventieteam bestaat uit bewoners, deze lopen (bv met de hond) in de avond een rondje door de wijk en kijken actief uit naar verdachte situaties of personen. Door met de deelnemers afspraken te maken, zorg je ervoor dat er regelmatig leden van het team op straat zijn. De Gemeente Ede ondersteunt een buurtpreventieteam actief bij de oprichting en zorgt dat er goede contacten zijn met Politie en Toezicht. Ook stellen ze materiaal beschikbaar. Woon je in de buurt en wil je meedoen in dit team? Meld je dan bij ons aan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *